Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási módok

MPL  Magyar Posta

1. Postán Maradó és PostaPont

Ha nem vagy otthon napközben, kérd a csomagodat Postán Maradóra. Így, akár következő munkanapon nyitásra már a választott postán van a megrendelt termék. Válaszd ki a számodra legegyszerűbben elérhető Postát a felnyíló listáról, és vedd át a csomagját a választott Postán.

Az MPL e-mailt, vagy SMS-t küld arról, hogy hol veheted át a csomagodat, és meddig. Az őrzési idő 5 munkanap. A csomagot a Posta nyitvatartási idejében veheted át.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

 2. MPL Csomagautomata

Válaszd a csomagautomatát, ha a nap bármely időszakában szeretnéd átvenni a csomagot. Az MPL csomagautomatákat országszerte a forgalmasabb bevásárlóközpontok közelében találod.  Ha utánvéttel kérted a csomagot, a csomagautomatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Az MPL e-mailt, vagy SMS-t küld csomagod érkezéséről. Az átvételi határidő 2 munkanap. Legtöbb automata a hét minden napján 0-24 órában hozzáférhető. A csomagot várakozás nélkül átveheted az automatából az SMS-ben kapott kód és a telefonszámod segítségével. Ha a csomagot nem veszed át,  a megadott időn belül, beszállítják a postára, ahol 5 napig őrzik, erről értesítést küldenek.

Az MPL csomagautomatába kért csomag mérete maximum 50×31×35 cm lehet és nem haladhatja meg 20 kg. Ha a csomag mérete ezt meghaladja, telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

 3. MPL Házhozszállítás

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű, amennyiben van rá lehetőséged, munkahelyi címet megadni. Az MPL futár két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a futár hagy a címen egy értesítőt. Ha feltünteted a telefonszámodat, a futár egyeztet veled a második kézbesítés helyéről és idejéről. Ha az egyeztetés sikertelen, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését.

Ha utánvéttel kérted a csomagot, a futárnál fizethet készpénzzel, vagy bankkártyával.

Ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, a csomagot elszállítják a postára. Erről a futár értesítést hagy a helyszínen, amin jelzik, hogy hol és meddig veheted át a küldeményt. Az őrzési idő 5 nap.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

MPL Magyar Posta szállítási költségek:

 • házhozszállítás: 14 999 Ft-ig 1 490.- Ft,
 • Postán maradó, PostaPont és Csomagautomata: 990.- Ft
 • 15 000 Ft felett ingyenes bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén
 • utánvétes csomag esetében a szállítási költségen felül +400.- Ft

Csomagolásnál törekszünk a környezetbarát anyagok használatára és újrahasznosításra.

Szállítási idő: a megrendeléstől számított 3-5 munkanap.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a rendelés visszaigazolását követően nyitva tartási időben átvehetők a megrendelt termékek. Az átvétel üzletünkben természetesen ingyenes.
A csomagot készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetén 7 munkanapig tudjuk őrizni, ezután a rendelést újra le kell adni.

Üzletünk nyitva tartása:

Hétfő:     8.00 - 15.00
Kedd:     8.00 - 15.00
Szerda:   8.00 - 15.00
Csütörtök: 8.00 - 15.00
Péntek:   8.00 - 15.00

Címünk: 1107 Budapest, Barabás utca 6.

 

Rendeléseddel kapcsolatos kérdéseidet az ugyfelszolgalat@muveszfestek.hu email címen tudjuk fogadni vagy hívj minket a következő telefonszámon: +36.20.385.6354.